+45 22948426 hallo@kimboo.dk

HANDCRAFTED SIMPLE FILM

Explain and Visualize Your Core Business and Bold Ideas in 90 seconds.

Vi laver film til alle formål og har færdige pakkeløsninger til:

Salg film

SALG OG

PRÆSENTATION

web film

ONLINE- OG

WEBFILM

intern kommunikations film

INTERN

KOMMUNIKATION

Kursus film

KURSUS OG

SEMINAR

Hvid pil film

RECENT WORK


 

Vi ved det virker.

Det er det helt enkle svar på hvorfor vi elsker at lave simple film. Det gør en forskel for vores kunder. Vi laver film og præsentationer til stort set alle formål og fællesnævneren er altid relevant og såre enkel kommunikation.

Hver dag hjælper vi vores kunder med at visualisere essensen af deres kerneforretning og idéer med små enkle og effektive tegnefilm.

SKARP KOMMUNIKATION
= ENKELT OG RELEVANT!

HURTIG OG SIKKER LEVERING. Vi samler på glade kunder. Og det er ikke nogen hemmelighed at vi ønsker et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder. Derfor er vi hurtige til at levere. Og vi holder det vi lover.

HVAD KOSTER DET? Måske har du behov for en serie internationale film til e-learning, hvor vi kan lave en digital platform til dig? Det kan også være du er på jagt efter den billigste og mest effektfulde filmløsning til din hjemmeside eller webshop? Og så er der alle dem, der bare gerne vil bryde ud af det Power Point tivoli de har jogget rundt i de sidste 10 år.

Uanset hvad du har behov for, så er vi altid klar til at sende dig et skarpt og fast tilbud.

OVERBLIK. Vi har en dyb indsigt i hvordan du får mest effekt ud af dine film og kommunikation. Herunder kan du se nogle af de områder vi laver specifikke film til. Oversigten giver dig et lille indblik i hvordan filmene fungerer optimalt til de enkelte formål.

Ofte laver vi en samlet pakkeløsning til vores kunder, hvor de kan samle deres kommunikation. Det giver samtidig os mulighed for at effektivisere vores produktion og tilbyde vores kunder meget mere for pengene.


 

EC Systemservice:

150% mere effektive kurser.

I over 30 år har vi undervist i farlige bygningsstoffer. Behandler man dem forkert kan det få fatale konsekvenser for den enkelte. Derfor har vores kursister ikke blot behov for at gennemføre et kursus – de har virkelig behov for at få fat i meningen og blive klædt ordentlig på til jobbet.

Med udgangspunkt i flersprogede kursister med en håndværksmæssig baggrund er det ofte en stor udfordring at sikre sig, at de enkelte kursister har opnået den nødvendige viden og præcise forståelse for fx. Asbest eller PCB.

KimBO&Co. udviklede et helt nyt visuelt kursusforløb, hvor sprogbarrierne er minimale og indlæringen er over alle forventninger. I de mange år jeg har arbejdet med undervisning har jeg aldrig haft så effektivt kommunikations værktøj.

Vi har skåret 3 timer af et 7 timers kursusforløb og samtidig får kursisterne gennemsnitligt 50% mere ud af forløbet.
 
– Erik Christensen, EC Systemservice
KimBO&Co film logo

DON'T BE A STRANGER

LET'S GET IN TOUCH
Pakkeløsning film

PAKKELØSNINGER.

MERE FOR PENGENE. Det er vigtigt for os at du får optimal effekt ud af de film vi producerer for dig. Derfor laver vi ofte en samlet og skræddersyet pakkeløsning, der passer præcis til dig og din kommunikation.

En pakkeløsning består ofte ikke bare af film, men omfatter også mange gange webløsninger og print. Det er en dialogprocess hvor det ikke er nogen hemmelig at vi ønsker et langt og godt samarbejde.

Når vi producere en pakkeløsning giver det os som udgangspunkt mulighed for at effektivisere vores produktion og det betyder i al sin enkelthed at vi som udgangspunkt kan give dig mere kommunikation for pengene.


 

CASE: Galleri Art Corner

FILM + WEBSHOP + PRINT

I 2014 har Galleri Art Corner holdt 40 års jubilæum. De har igennem tiden haft god succes med at handle kunst på helt traditionelt vis og i dag kan de byde indenfor i et af landets store gallerier på 650 kvm.

Nu er tiden kommet til at udvide butikken igen. Denne gang digitalt, med en ny flot og indbydende online galleri.

Som garanti for at det kunst du køber hos Galleri Art Corner er alle pengene værd, får du 3 års byttegaranti med dit originale kunst. Så kan du bytte til nyt, præcis når det passer dig.


 

CASE: TimeXtender

FILM + WEB + PRINT

TimeXtender er markedets stærkeste leverandør af Business Intelligence (BI) og sammen med TimeXtender er traditionel implementering, håndtering og drift af BI fuldstændig outdated. Traditionelt er BI en lang, tung og dyr proces. TimeXtender har et motto der lyder: GET THINGS DONE. TODAY.

Det er en særdeles handlekraftig virksomhed, som vi er glade for at samarbejde med. Vi har produceret film, hjemmeside, print og masser af grafik.


 

CASE: NC Miljø

FILM + INFOGRAPHIC + WEB + PRINT

 

NC Miljø forvandler hvert år over 120.000 TONS madaffald til grøn energi sammen med Danmark Biogasanlæg. I 2014 indgik den innovative fynske virksomhed partnerskab med RagnSells.

KimBO&Co. leverede en pakkeløsning der gør NC Miljø i stand til at forklare hele den komplekse proces på under 3 minutter.


 

VIL DU HAVE SYN FOR SAGEN?

RING: 22 94 84 26