+45 22948426 hallo@kimboo.dk

ONLINE MARKEDSFØRING

Få hjælp til at optimere din hjemmeside/webshop, så du performer 100% optimalt på Google. Uanset om du er ny eller garvet i online markedsføring kan vi hjælpe med konstruktive analyser, råd og kreativ sparring.

For os handler online markedsføring om at give dig en høj og stabil digital puls. Det er en konkurrencepræget digital verden at bevæge sig ind på, der sætter store krav til din performance. For at yde optimal effekt skal man forstå at det er en dynamisk og kontinuerlig proces, der kræver stor tålmodighed og indsigt for at kunne lande gode resultater.

Mere RELEVANT trafik.

For os handler det ikke udelukkende om kvantiteten. Vi har en fastlagt procedure for hvordan vi kan skabe optimal værdi og effekt for din forretning ved at holde 100% fokus på at få fat i de helt rigtige mennesker til din forretning. Målet for effektiv kommunikation er relevans.


Vi har et skræddersyet forløb klar til dig der vil starte en ny hjemmeside/webshop,

og til dig der vil have mere effekt ud af din eksisterende online markedsføring:

Majken Christensen

RING: 22 94 84 27 / MAIL: MAJKEN@KIMBOO.DK

Bare rolig. Det koster ikke noget. Vi bruger gerne et par timer på dig.

01. DET FØRSTE MØDE

Første gang er som regel altid den sværeste. Til gengæld er det gratis. Vi bruger gerne en time eller to på at høre om dit nye projekt eller hvordan vi kan optimere din eksisterende online markedsføring. Det eneste vi med sikkerhed kan love er at du får en ualmindelig god kop kaffe eller en hæderlig the, hvis vi mødes hos os.

Det er vigtigt for os at lære dig og din forretning godt at kende, før vi kan diagnosticere dine digitale muligheder, derfor skal du gerne have en konkret forretningsplan klar, sammen med en agenda for dine digitale mål og forventninger.

Det er nødvendige informationer for at kunne vurdere dine koncepter, prisstrategier, produkter og andre tiltag.

Formålet med mødet er at bestemme potentialet for at kunne skabe en succesfuld online markedsføring af din hjemmeside/webshop. Og om vi er de helt rigtige team til opgaven.

Vi laver et referat af mødet, der sammenfatter mødets aftaler, sammen med budgetter og action plan.

 

Mødet varer typisk 1–2 timer.

02. HVOR ER DU?

Lige som der er stor forskel på om du har en kaffebar på de skæve brolagte gader i Latinerkvarteret i Århus, eller en kaffebar skjult i en baggård i Midtjylland – så er det din SEO der er afgørende for hvor du placeres i Google.

 

DYBDEGÅENDE SEO ANALYSE

For at kunne hjælpe dig med at optimere din hjemmeside/webshop, må vi først finde alle de fejl der ligger på din hjemmeside og forhindrer dig i at være optimal placeret i Google.

Linkbuilding (henvisninger) opfattes fejlagtigt af mange som den eneste vej frem for at opnå en topplacering af Google. Du kan derfor ofte overhale populære hjemmesider ved at optimere din hjemmeside/webshop.

Google er kompleks og der er mange ting, der kan hindre dig i at erobre en topplacering hos Google.

Google vurderer dig negativt hvis:

  • Title tags er forkerte
  • Indekserings Barrierer (Google kan ikke finde indholdet)
  • Dine tekster er uden fokus eller sammenhæng.
  • Kopieret eller dobbelt indhold
  • Andre har kopieret og brugt dine tekster
  • Dårlige eller forkerte søgeord
  • Din hjemmeside/webshop platform er langsom
  • Din hjemmeside/webshop platform er ikke optimalt optimeret til Google
  • og mange flere ting

Når vi har søgeordsanalyse, teknisk analyse, tekst analyser og samler alle relevante optimeringsmuligheder kan vi give dig en handlingsplan og rapport, for hvordan din hjemmeside/webshop kan optimeres 100%.

 

Indsamling af materiale til SEO-analyse: 3-5 timer.

Sammenfatning og udvikling af rapport: 3-5 timer.

03. Konkurrentanalyse

Hvis du vil vinde terræn hos Google må du vide hvilket konkurrenceniveau du er oppe i mod. Vi sætter dine konkurrenter under lup og analyserer hvordan og hvor godt de tackler søgemaskinerne.

En Konkurrentanalyse er et rigtig godt udgangspunkt for din egen SEO-strategi. Når vi ved hvilke søgeord dine konkurrenter satser på, har vi en god base for at beslutte, hvilke søgeord vi skal satse på.

Mange anvender også en konkurrentanalyse til at gennemskue hvilke produkter/services dine nærmeste rivaler satser på.

 

Indsamling af materiale til analyse: 3-5 timer.

Sammenfatning og udvikling af rapport: 3-5 timer.

04. Skræddersyet SEO

Med SEO- og konkurrentanalysen har du nu klarsyn for dine digitale udfordringer og muligheder. Vi vil gennemgå resultaterne sammen for at belyse alle problemstillinger og løsninger.

Efter mødet kan du vælge at tage rapporten og gennemføre ændringerne selv – eller du kan få os til at udføre det hele.

Samlet pris: 3.500,00 DKK.

Vi hjælper virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale på Google efter ambitionsniveau og behov med en løbende månedlig aftale, der sikrer en dynamisk og effektiv udvikling af din online markedsføring.

BESTIL GRATIS MØDE

8 + 15 =

SKAL VI ARBEJDE SAMMEN?

Vi tilbyder fast samarbejde hvor vi optimerer din hjemmeside/webshop hver eneste måned.

Vi sammensætter en skræddersyet linkspakke med SEO og AdWords kampagner – så du kan udnytte dit digitale potentiale på Google fuldt ud.

Du kan også forvente konstruktiv og kreativ sparring til hvordan du kan optimere din kommunikation på din hjemmeside/webshop og skabe synergi til dine øvrige digitale, sociale og fysiske medier.


Få styr på begreberne

Hvad er SEO

SEO = Search Engine Optimization.

Det bedste SEO er godt og naturligt indhold, relevante nøgleord i relevant indhold for den besøgende, sammen med en webløsning der i kildekoden konstant er optimeret til at være mest mulig læsbar og gennemskuelig for søgemaskinerne.

MetaTags er med til at skære relevante beskrivelser af produkter og informationer ud i pap for søgemaskinerne.

Hvad er SEM?

SEM = Search Engine Marketing.

Betalte reklamer baseret på nøgleord, som fx. Google Adwords, der linker til helt specifikke og relevante produkter eller informationer på vores site.