+45 22948426 hallo@kimboo.dk

TimeXtender.com

TimeXtender er en international it-virksomhed med ét motto: Get Things Done. Today. Det kan vi ikke helt leve op til. Men på to uger havde TimeXtender.com et nyt skræddersyet website.

 

SE MERE

GalleriArtCorner.com

Galleri Art Corner rummer et af Danmarks største gallerier og har lige haft 40 års jubilæum. Derfor var det blevet tid til at lave et online galleri, som KimBO&Co. udviklede, naturligvis med en skræddersyet fuld integreret shop.

SE MERE

NC Miljø A/S

Danmark har stor fokus på alternativ energi. NC Miljø er en af de danske innovative virksomheder der kan skabe en reel forskel. Hvert år forvandler de over 120.000 Tons MADAFFALD TIL GRØN ENERGI med Danmarks største Biogasanlæg.

SE MERE

KOMMUNIKATION & DESIGN

En hjemmeside skal have et formål. Derfor tager vi altid udgangspunkt i at styrke din kommunikation digitalt og kombinerer det med et lækkert og appellerende design.

1

DRAG & DROP

Der er ingen bagside at skjule med vores system. Det er nemt at tilføje billeder og lave ændringer i din backend med vores Drag & Drop system.

100% RESPONSIVE

Uanset om du er online på din mobil, iPad eller din 27″ iMac, så fungerer din hjemmeside optimalt. Vi leverer naturligvis state of the art responsive hjemmesider som standard.

Platform og Priser

Vi laver digitale løsninger til virksomheder og organisationer i alle størrelser. Det er ikke nogen hemmelighed at vi ønsker et langvarigt samarbejde med vores kunder. Derfor har vi ikke nogen interesse i at skyde over mål med at smarte features og funktioner, som du reelt ikke har behov for.

Det er også årsagen til at vi har digitale løsninger i alle størrelser. Med en BASIS løsning får du hele platformen til at komme hurtigt og nemt online. Det er naturligvis nemt at opdatere til vores PROFESSIONELLE platform, hvor der er fokus på det, det hele drejer sig om; EFFEKTIV KOMMUNIKATION. Har du behov for en integreret shop, er hele systemet fuldt forberedt til det.

BASIS

390/Måned
  • KOM HURTIGT OG NEMT ONLINE
  • Oprettelse = 3.500,-
  • OnePage Design + Programmering
  • Web Service Pakke: Domain, hosting og emails på Mac, PC, iPhone, iPad mv.
  • Vi leverer typisk inden for 1-3 dage efter vi har modtaget tekst og billeder fra dig.

SKRÆDDERSYET

TILBUD
  • SKRÆDDERSYET FUNKTION OG KOMMUNIKATION

  • Vi udvikler kravspecifikation sammen med en fast pris. 
  • Mulighed for at tilvælge fuldt integreret Shop.
  • Minimum pris for drift af webhotel og platform: 390,00 DKK/måned.

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. 

Har du spørgsmål? Send en besked.

7 + 10 =

RING: 22 94 84 26

– og få et godt tilbud.

SEO + SEM + SOCIAL

HJÆLP TIL ONLINE MARKEDSFØRING?

Få hjælp til at optimere din hjemmeside/webshop, så du performer 100% optimalt på Google.
Uanset om du er ny eller garvet i online markedsføring kan vi hjælpe med konstruktive
analyser, råd og kreativ sparring.

SE MERE

PAKKELØSNINGER.

MERE FOR PENGENE. Det er vigtigt for os at du får optimal effekt ud af de film vi producerer for dig. Derfor laver vi ofte en samlet og skræddersyet pakkeløsning, der passer præcis til dig og din kommunikation.

En pakkeløsning består ofte ikke bare af film, men omfatter også mange gange webløsninger og print. Det er en dialogprocess hvor det ikke er nogen hemmelig at vi ønsker et langt og godt samarbejde.

Når vi producere en pakkeløsning giver det os som udgangspunkt mulighed for at effektivisere vores produktion og det betyder i al sin enkelthed at vi som udgangspunkt kan give dig mere kommunikation for pengene.


 

CASE: Galleri Art Corner

FILM + WEBSHOP + PRINT

I 2014 har Galleri Art Corner holdt 40 års jubilæum. De har igennem tiden haft god succes med at handle kunst på helt traditionelt vis og i dag kan de byde indenfor i et af landets store gallerier på 650 kvm.

Nu er tiden kommet til at udvide butikken igen. Denne gang digitalt, med en ny flot og indbydende online galleri.

Som garanti for at det kunst du køber hos Galleri Art Corner er alle pengene værd, får du 3 års byttegaranti med dit originale kunst. Så kan du bytte til nyt, præcis når det passer dig.


 

CASE: TimeXtender

FILM + WEB + PRINT

TimeXtender er markedets stærkeste leverandør af Business Intelligence (BI) og sammen med TimeXtender er traditionel implementering, håndtering og drift af BI fuldstændig outdated. Traditionelt er BI en lang, tung og dyr proces. TimeXtender har et motto der lyder: GET THINGS DONE. TODAY.

Det er en særdeles handlekraftig virksomhed, som vi er glade for at samarbejde med. Vi har produceret film, hjemmeside, print og masser af grafik.


 

CASE: NC Miljø

FILM + INFOGRAPHIC + WEB + PRINT

 

NC Miljø forvandler hvert år over 120.000 TONS madaffald til grøn energi sammen med Danmark Biogasanlæg. I 2014 indgik den innovative fynske virksomhed partnerskab med RagnSells.

KimBO&Co. leverede en pakkeløsning der gør NC Miljø i stand til at forklare hele den komplekse proces på under 3 minutter.


 

VIL DU HAVE SYN FOR SAGEN?

RING: 22 94 84 26